Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، اظهار نظرات تازه‌ای درباره همسان‌سازی حقوق بازنشستگان و همچنین درباره سیل در سیستان و بلوچستان از مهم‌ترین مطالب منتشر شده امروز در سرویس کارگری ایلنا بود. همچنین گزارش‌هایی درباره خصوصی‌سازی، بنگاه‌های کوچک و همچنین کارگران مشاغل پروژه‌ای انتشار یافت. علاوه بر این خبر رسید که دو کارگر هپکو با قید وثیقه آزاد شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 تعامل با مجلس برای بهبود بودجه و اعتبارات همسان‌سازی

محمد شریعتمداری(وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی) با بیان اینکه در ابتدا دولت پیشنهاد ۶ هزار میلیارد تومانی را برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تقدیم مجلس کرده است، افزود: قطعا کانون‌های بازنشستگی در تعامل با مجلس و نمایندگان می‌توانند روندی را طی کنند که به بهبود بودجه و اعتبارات این بخش کمک کند.

 همسان‌سازی حقوق مستمری‌بگیران از اولویت‌های سازمان تامین اجتماعی است

عادل دهدشتی (معاون فرهنگی واجتماعی سازمان تامین اجتماعی) گفت: همسان‌سازی حقوق مستمری‌بگیران از جمله اولویت‌های سازمان، دولت و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.

 هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان خسارت به بخش‌های کشاورزی، شهری و راه‌های سیستان و بلوچستان

احمدعلی موهبتی (استاندار سیستان و بلوچستان) گفت: بر اساس برآوردهای اولیه خسارت سیلاب اخیر تاکنون هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان به بخش‌های کشاورزی، شهری و راه‌های این استان خسارت وارد کرده است.

 تمامی کارگران سیل‌زده بیمه بیکاری دریافت می‌کنند

کریم یاوری (مشاور و نماینده ویژه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی)گفت: تمامی کارگران بیمه شده سیل‌زده مشمول قانون کار و تامین اجتماعیِ ساکن در مناطق سیل‌زده، بدون در نظر گرفتن مدت شش ماه سابقه بیمه‌پردازی، مقرری بیمه بیکاری دریافت خواهند کرد.

 رشد ۳.۵ برابری خصوصی‌سازی در سال آینده

رشد سه و نیم برابری خصوصی‌سازی، درآمد ۴۰ هزار میلیارد تومانی حاصل از فروش اموال دولتی بدون تشریفات قانونی و همچنین بی توجهی به مطالبات کارگران واحدهای پیشتر واگذار شده، موجب نگرانی بسیار است. به راستی آیا سرنوشت محتوم نیروی کار در ایران، همیشه به قهقهرا رفتن است؟!

 طرح‌های کوتاه‌مدت و بنگاه‌های کوچک هیچ کمکی به اشتغال نکرده‌اند

علیرضا حیدری می‌گوید: شغلی که حداقل دستمزد و بیمه در مورد آن رعایت نشده باشد، شغل پایدار نیست و نمی‌توان آن را در آمار اشتغال دولت‌ها گنجاند. اما دولت‌ها اتفاقاً بیشتر از این دست مشاغل ناپایدار ایجاد می‌کنند.

 بلاتکلیفی کارگران مشاغل پروژه‌ای

امنیت شغلی نیروی کار در ایران بسیار پایین است، اما در این میان کارگران مشاغل پروژه‌ای از امنیت شغلی کمتری هم برخوردار هستند، آنقدر که می‌توان گفت در بسیاری موارد دست این کارگران به هیچ جا بند نیست.

 آزادی ۲ کارگر هپکو با قید وثیقه

۲ نفر از کارگران بازداشتی هپکو با قرار وثیقه آزاد شده‌اند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سیل بازنشستگان بیمه بیکاری همسان سازی سیل سیستان و بلوچستان بسته خبری خسارت های سیل مشاغل پروژه ای همسان سازی بازنشستگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۳۱۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای ۴ سال آتی مشکلی برای تامین آب سیستان و بلوچستان وجود ندارد

در گفتگوی ویژه خبری موضوع سیل اخیر در استان سیستان و بلوچستان مورد بررسی قرار گرفت و آقای بزرگ زاده سخنگوی صنعت آب به سوالاتی پاسخ داد.

بزرگ زاده گفت: دو دسته از اقدامات در سیل اخیر انجام شد. اولا به منظور مدیریت سیلاب نیاز به زیرساخت داریم و طی سالیان گذشته اقداماتی مانند سدسازی باید انجام شود تا بتوانیم با کمک پروژه‌ها و سد‌ها پدیده‌های حدی اقلیمی را مدیریت کنیم. اما وجود سد‌ها هم کافی نیست و باید مدیریت سیلاب انجام شود. 

او افزود: در حوادث طبیعی اخیر، پهنه بارشی وسیعی داشتیم. کاری که سد‌ها به ویژه سد کهیر انجام دادند این بود که حجمی از سیلاب توسط آنها مهار شد. به عبارتی سیلاب‌های بالادست سد که بارش‌های اصلی آنجا بود را به تاخیر انداختند تا سیلاب‌های پایین دست به طور نسبی فروکش کند و بعد سیلاب‌های بالادست برسد. به معنای دیگر از هم افزایی دو پیک سیلاب جلوگیری شد.

بزرگ زاده ادامه داد: اقدام دیگری که از طریق سد‌ها انجام شد این بود که پیکسایی صورت گرفت. وقتی سیلی با شدت فراوان در یک رودخانه با حجم کم حرکت می‌کند، به یک باره در محدوده وسیع سد قرار می‌گیرد، فرصتی برای کاهش شدت آن پیدا می‌شود. به عنوان مثال دِبی ورودی به سد کهیر که بیش از ۹ هزار مترمکعب در ثانیه بوده، این دبی در لحظه خروج از سد، به ۱۵۰۰ مترمکعب در ثانیه کاهش پیدا کرد.

سخنگوی آب با اشاره به وقوع سیلاب در دیگر کشور‌ها گفت: این درحالی است که همین جبهه‌های بارشی در کشور عمان کشته داشته است و حتی کشور‌های مدرن مانند امارات نیز در خدمات زیرساختی با مشکل مواجه شده اند. اگر زیرساخت‌های پروژه‌ای و سد‌ها ایجاد نشده بود، فاجعه بزرگی رخ میداد. سد کهیر در همین دو سیلاب گذشته تمام هزینه‌هایی که برای آن شده بود را برگرداند.

او در خصوص ذخیره آب ناشی از سیلاب‌های اخیر گفت: عمدتا سد‌های سیستان و بلوچستان پر هستند و این آب الان باید برای مصارف مردم در بخش کشاورزی و شرب استفاده شود. در بلوچستان جنوبی از آب‌های سطحی و شیرین سازی آب دریا تامین آب انجام می‌شد، اما اکنون دیگر کمتر نیاز به این بخش وجود دارد و منطقه‌ای که تحت پوشش سد‌ها هستند برای دوره حدودا ۴ ساله مشکلی برای تامین آب شرب و کشاورزی وجود ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • زمان افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان مشخص شد/ رییس کمیسیون تلفیق بودجه درباره همسان‌سازی حقوق چه گفت؟
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • شورای نگهبان نسبت به مصوبه همسان‌سازی حقوق بازنشستگان ایرادی نداشت
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • برای ۴ سال آتی مشکلی برای تامین آب سیستان و بلوچستان وجود ندارد
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • پیشرفت ورزش استان یزد با همکاری تمامی نهاد‌ها
  • متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از شنبه با ۲ آپشن/ بالاخره دولت دستور همسان‌سازی حقوق‌ها را داد