Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از مهر، نتیجه یک بررسی ملی نشان داد که نرخ بیکاری ناشی از پاندمی ویروس کرونا در آمریکا از آنچه در داده‌های رسمی اعلام شده بسیار بالاتر است، چراکه میلیون‌ها آمریکا نتوانسته‌اند درخواست دریافت بیمه بیکاری ثبت کنند.

پس از اینکه در هفته گذشته ۴.۴ میلیون آمریکایی دیگر درخواست دریافت بیمه بیکاری خود را ثبت کردند، تعداد کل افرادی که به علت ویروس کرونا بیکار شده و درخواست دریافت حقوق بیکاری خود از بیمه را به ثبت رساندند به ۲۶ میلیون نفر رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال با اخراج میلیون‌ها آمریکایی به علت توقف شرکت‌ها تخت تأثیر پاندمی کرونا، افراد زیادی از اختلالات سیستم آنلاین دولت برای دریافت کمک مالی شکایت دارند.

طبق گزارش مؤسسه اکانومیک پالیسی (ای‌پی‌آی) طاقت‌فرسا بودن تکمیل پروسه ثبت نام برای دریافت حقوق بیمه بیکاری یکی از دلایلی است که تعداد آمار رسمی بیکاری پایین‌تر از واقعیت باقی مانده است.

این مؤسسه اعلام کرد که اگر به علت سختی این پروسه نبود میلیون‌ها نفر دیگر درخواست حمایت از بیکاری خود را به ثبت می‌رساندند. البته این در حالی است که تنها نیمی از افرادی که درخواست حمایت خود را ثبت می‌کنند، واقعاً مزایای آن را دریافت می‌کنند.

نتیجه نظرسنجی آنلاین سراسری ای‌پی‌آی نشان می‌دهد از هر ۱۰ نفر متقاضی دریافت حقوق بیکاری، حداقل ۳ نفر نمی‌توانند این پروسه را طبق سیستم دولت تکمیل کنند و ۲ نفر هم این پروسه را آن‌قدر دشوار می‌دانند که حتی در آن شرکت نمی‌کنند.

به این ترتیب مؤسسه ای‌پی‌آی در نتیجه‌گیری تحقیقات خود اعلام کرد که طی ۵ هفته بعد از ۱۵ مارس ۸.۹ میلیون الی ۱۳.۹ میلیون نفر دیگر می‌توانستند در صورت آسان‌تر بودن پروسه ثبت درخواست حمایت از بیکاری، به کل تعداد افرادی که این درخواست را ثبت کرده‌اند اضافه شوند. به این ترتیب تعداد کل درخواست‌های ثبت شده در این دوره می‌تواند به ۴۰ میلیون نفر افزایش یابد.

ای‌پی‌آی اعلام کرد: یافته‌های ما نشان می‌دهد آمار رسمی بیکارانی که درخواست دریافت حقوق بیمه بیکاری خود را ثبت کرده‌اند بسیار کمتر از آمار واقعی است و نیاز به کمک مالی بسیار بیشتری در دوره بحران کرونا وجود دارد.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: ویروس کرونا ایالات متحده آمریکا بیکاری بحران بیکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۴۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست آمریکا از قطر برای اخراج سران حماس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، ایالات متحده آمریکا از قطر خواسته است که سران جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس را در صورت تداوم مخالفت این جنبش با توافق پیشنهادی آتش‌بس ارایه‌شده از سوی رژیم صهیونیستی، اخراج کند.

بنا بر گزارش رسانه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی، یک مقام آگاه اعلام کرده است که «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا این پیام را ماه گذشته میلادی به «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» همتای قطری خود ارایه کرده است.

بر اساس این گزارش، طبق گفته‌های ۳ دیپلمات آگاه، مسوولان قطری از ماه‌ها پیش انتظار ارایه چنین درخواستی از سوی ایالات متحده آمریکا را داشته‌اند.

سران سیاسی جنبش حماس از سال ۲۰۱۲ در قطر حضور دارند.

گفتنی است بر خلاف ادعاهای مقامات آمریکایی، این رژیم صهیونیستی است که در روند دستیابی به توافق آتش‌بس و مبادله اسیران کارشکنی می‌کند و با برقراری آتش‌بس دایم در این باریکه مخالفت می‌ورزد.

کد خبر 6096207

دیگر خبرها

  • تمدید زمان ارسال درخواست تسهیلات حمایتی شرکت های دانش بنیان
  • یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران
  • درخواست آمریکا از قطر برای اخراج سران حماس
  • برنت ۸۲ دلار و ۹۶ سنت شد
  • اعتراضات دانشجویان آمریکا و اروپا نشانه شکاف عمیق درون کشور‌های غربی است
  • آیت الله نورمفیدی: اعتراضات دانشجویان آمریکا و اروپا نشانه شکاف عمیق درون کشور‌های غربی است
  • ثبت ۷۸ موقوفه در کردستان
  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • ماندگاری نیروی کار خراسان رضوی به کمتر از ۶ ماه رسید