Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، غلامحسین شافعی رئیس اتاق بازرگانی ایران در هفتاد و ششمین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی در محل استانداری، به تبعات بحران ناشی از شیوع کرونا برای کسب و کار‌ها اشاره کرد و گفت: بخش مهمی از اقتصاد این استان بر ظرفیت‌های صنعت گردشگری اتکا دارد و همین امر ضرورت چاره‌اندیشی موثر و همراهی سازمان‌های متولی، برای جبران خسارات وارده به این بخش را دوچندان می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود: حمایت‌هایی که از این صنعت انجام می‌گیرد، باید با رویکرد حفظ سرمایه‌های آن و به ویژه حراست از اشتغال موجود در این بخش باشد. نگرانی جدی ما نیز از دست رفتن ظرفیت‌های این بخش است.

این عضو شورای عالی میراث فرهنگی و گردشگری کشور با اشاره به پیگیری و بررسی موضوعات حوزه گردشگری توسط دبیرخانه شورای گفتگوی استان، ادامه داد: پیشنهاداتی از سوی این شورا و بخش خصوصی برای کمک به صنعت گردشگری خراسان رضوی ارائه شده که کارآمدی آن را دارد تا در سطح ملی نیز مطرح و با موافقت نهاد‌های متولی، اجرایی شود.   گردشگری و حقوق بیمه بیکاری لبافی با اشاره به میزان حقوق بیمه بیکاری پرداخت شده در سه ماه اخیر برای کارگران بیکار شده بخش گردشگری، بیان کرد: بیمه بیکاری یک نوع حمایت تلقی می‌شود که براساس قانون تامین اجتماعی اتفاق می‌افتد؛ براین‌اساس، کارگرانی که بدون میل و اراده بیکار می‌شوند بین ۶ تا ۵۰ ماه مورد حمایت قرار می‌گیرند و طبق قانون ۵۵ تا ۸۰ درصد آخرین حقوق آن‌ها با رعایت حداقل مزد باید به ایشان پرداخت شود، اما در پرداختی‌های بیمه بیکاری اسفند تا اردیبهشت نیز حداقل ۵۵ درصد و حداکثر ۸۰ درصد بدون رعایت حداقل مزد اجرایی شد.

او تصریح کرد: البته براساس تصمیمات ابلاغی ستاد مقابله با کرونا کشور، این بیکاران از خردادماه مشمول قانون بیمه بیکاری می‌شوند و حداقل‌ها در این رابطه رعایت می‌گردد.
بیشتر بخوانید: تعطیلی بنگاه های اقتصادی در کمین تولیدات داخلی
رئیس اتاق بازرگانی ایران تاکید کرد: در این میان، مشکل این است که اگر افراد بعد از آن سه ماه مشمول بیمه بیکاری شوند، ماه‌های اسفند تا اردیبهشت نیز جزو سابقه پرداختی‌های آنان قلمداد می‌گردد. این دو موضوع تناقض دارد. در واقع اگر افراد مشمول به شمار می‌روند، باید حداقل مزد رعایت می‌شد.

انتهای پیام//ف. ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ظرفیت اشتغال صنعت گردشگری بیمه بیکاری تامین اجتماعی بیمه بیکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۲۹۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا خاکساری رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان در افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» که در این دانشگاه برگزار شد این رویداد را اتفاقی مبارک و پیونددهنده علم و صنعت دانست و اظهار کرد: در سند تحول و تعالی دانشگاه به موضوع حلقه مفقوده صنعت و دانشگاه و لزوم ارتباط این دو رکن مهم در عرصه عمل توجه شده است.

وی با تأکید بر لزوم توسعه فعالیت‌های فناورانه و تمرکز بر ایجاد کارآفرینی عنوان کرد: رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و پیوند صنعت و دانشگاه و مسیری برای ایجاد اشتغال است و در همین راستا همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ استان را در عمل دنبال می‌کنیم.

رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان گفت: با ورود دانشگاه به صنعت از یک‌سو می‌توان در حل مسئله مثمر ثمر بود و از سوی دیگر با ورود دانشجو به‌عنوان کارورز، موضوع کسب مهارت را شاهد خواهیم بود.

خاکساری از تحقق کارورزی بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و بیان کرد: در این طرح دانشجو در عرصه عمل و حضور در واحد‌های صنعتی به کسب تجربه آموزش و یادگیری می‌پردازد که می‌تواند راهی برای شناخت مسیر شغلی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان تلقی شود.

وی مطرح کرد: طرح پویش در راستای تقویت توانمندی دانشجویان در ارتباط با صنعت و بازار کار راه‌اندازی شده است. این طرح منجر به پرورش دانشجویان ماهر خواهد شد که همزمان با تحصیل در دانشگاه، مهارت‌های لازم را از طریق اشتغال در نهاد‌های مختلف کسب می‌کنند.

رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان اضافه کرد: در طرح پویش، دانشگاه امکان اشتغال همزمان دانشجو با تحصیل را فراهم کرده تا تجربه خوبی را در محیط کاری کسب کنند و پس از فارغ‌التحصیلی با آمادگی کامل وارد بازار کار شوند.

خاکساری با بیان اینکه در این طرح دانشجو هیچ هزینه‌ای را بابت این واحد نمی‌پردازد تا بی‌دغدغه زمینه مهارت‌آموزی محقق شود از اجرای طرح پایش و بررسی مشکلات به‌ویژه در حوزه کشاورزی و حل آن توسط دانشگاه آزاد خبر داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • رویداد صدرا به ایستگاه اندیمشک رسید
  • افزایش ظرفیت تولید فولاد منجر به کاهش نرخ بیکاری خواهد شد
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا نقطه عطف حل مسائل جامعه است
  • هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری
  • هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!
  • ۸۱درصد کل سدهای این استان پر شد | اگر بارش ها شدید هم باشد نگران نیستیم
  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • ماندگاری نیروی کار خراسان رضوی به کمتر از ۶ ماه رسید